|     |   Kirjaudu konsulttisivuille

 

 Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausi

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausi ja Avon on jälleen mukana tukemassa naisten taistelua rintasyöpää vastaan. Toimitusjohtajamme Sheri McCoy on muiden Avon:laisten kanssa tukemassa arvokasta työtä, ja osallistuu New Yorkissa järjestettävään kävelyyn kunnioittaen samalla rintasyöpätaistelun voittanutta äitiään.

”Lokakuussa vietetään kansainvälistä rintasyöpäkuukautta, mutta AVONilla rintasyöpää vastaan taistellaan vuoden jokaisena päivänä. Joka kahdeksas nainen taistelee rintasyöpää vastaan elämänsä aikana ja Avon haluaa olla yritys joka toisella kädellä taistelee ryppyjä vastaan ja toisella rintasyöpää, kunnes rintasyöpä on voitettu kokonaan.
Jokainen teistä saa olla ylpeä siitä että AVONin rintasyöpä kampanjan avulla olemme tukeneet miljoonia naisia ympäri maailmaa, heidän taistelussaan rintasyöpää vastaan. Samalla olemme myös onnistuneet löytämään uusia keinoja ehkäistä ja hoitaa rintasyöpää.
Rintasyöpäkuukauden kunniaksi AVON mahdollistaa jälleen lääkäreille Avon Global Breast Cancer Clinical Scholars ohjelman avulla, paikan kouluttaa ja kehittää itseään taistelussa rintasyöpää vastaan, Amerikan parhaimmissa sairaaloissa ja lääkärikeskuksissa. Koulutuksen jälkeen lääkärit palaavat kotiin ja jakavat opittuja tietoja ja taitoja omassa maassaan tukien naisia taistelussa rintasyöpää vastaan. Nyt järjestettävä koulutus on vuorossaan jo toinen, ja kansainvälisen kokoonpanon ansiosta tietoa saadaan jaettua globaalisti.
Monissa maissa AVON työskentelee tiiviisti oman stipendiaattinsa kanssa. AVON Filippiinit tukee omaa lääkäriään hänen pyrkimyksissään ohjata potilaita omassa sairaalassaan. Brasiliassa tuetaan uuden osaston rakentamisessa jonka tarkoituksena on parantaa diagnoosiaikaa, eli löytää rintasyöpä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kroatiassa taas käydään stipendiaatin kanssa keskusteluja joiden tavoitteena on luoda oma rintasyöpäkeskus.
Lokakuussa tuetaan taistelua rintasyöpää vastaan myös erityisillä AVON kävelyillä lähes 20 kaupungissa. Sao Paulosta Varsovaan ja Manilasta Johannesburgiin, naiset kävelevät, tukevat ja kannustavat toisiaan. Jos lähelläsi järjestetään rintasyöpätapahtuma niin ota osaa, koska mitä useampi osallistuu, sitä useampi selviytyy. Itse kävelen ylpeänä New Yorkissa järjestettävässä AVON kävelyssä, kunnia kapteenina AVON Tiimissä, ja samalla kunnioitan äitiäni joka voitti taistelun rintasyöpää vastaan.”

– Sheri McCoy, CEO, Avon Products, Inc


AVONin kampanja rintasyöpää vastaan aloitettiin Isossa-Britanniassa 1992, ja vuosina 2008-2011 on Suomessa kerätyt varat lahjoitettu Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon, kotimaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Maailmanlaajuisesti tukea tutkimukseen ja valistukseen on lahjoitettu 585 miljoonan dollarin edestä. Tänä vuonna Avonin rintasyöpäkampanjan tuotteista saatava tuotto menee Suomen Rintasyöpäyhdistyksen tukemiseen. Rintasyöpäyhdistys ry:n kautta potilaat voivat jakaa kokemuksiaan, tuntojaan ja ajatuksiaan muiden saman kokeneiden kanssa. Rintasyöpäpotilaiden yhdistyksen kautta saama vertaistuki on mittaamattoman tärkeää ja toimii täydentämässä lääketieteellistä hoitoprosessia. Ostamalla rintasyöpäkampanjamme tuotteita olet mukana tukemassa taistelua rintasyöpää vastaan ja parantamassa rintasyöpäpotilaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista elämänlaatua. Suomen Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry tarjoaa rintasyöpäpotilaille yhteisöllistä, vertaisuuteen ja kokemukseen perustuvaa tukitoimintaa. Tämän lisäksi yhdistys työskentelee edistääkseen yleistä tietoisuutta rintasyövästä, korostaakseen aikaisen toteamisen merkitystä rintasyövän hoitoprosessissa ja levittääkseen tietoa naisten omista mahdollisuuksista pienentää rintasyöpään sairastumisen riskiä. Lisätietoa yhdistyksestä voit lukea täältä.


Avon & Nice Run

Vuonna 214 AVON Foundation for Women teki Suomessa
yhteistyötä NICE RUN -kuntotapahtuman kanssa. Kiertue alkoi
kesäkuun alussa ja tapahtumia järjestettiin yhteensä yhdeksällä
paikkakunnalla. Reitin pituus oli noin viisi kilometriä.
Ensimmäinen Nice Run -tapahtuma järjestettiin vuonna 2005
Espoossa ja se on kasvanut siitä lähtien nopeasti. Lue lisää
tapahtumasta ja osallistumismahdollisuuksista täältä.

Avonin kauneuskonsultit olivat mukana tapahtumissa myymässä Avonin hyväntekeväisyys tuotteita. Tuotteiden myynnistä saatu tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan Suomen Rintasyöpäyhdistykselle ja Naisten Linjalle.

Vuonna 2015 Avon tukee naisia taistelussa rintasyöpää ja kotiväkivaltaa vastaan voimakkaammin kuin koskaan. Tule mukaan tukemaan näitä tärkeitä asioita. Ilmoitamme vuoden tulevista tapahtumista tällä sivulla.