Suomi
  |     |   Kirjaudu konsulttisivuille

Hyvä Avonin kauneuskonsultti,

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausi ja Avon on jälleen mukana tukemassa naisten taistelua rintasyöpää vastaan. Toimitusjohtajamme Sheri McCoy on muiden Avon:laisten kanssa tukemassa arvokasta työtä, ja osallistuu New Yorkissa järjestettävään kävelyyn kunnioittaen samalla rintasyöpätaistelun voittanutta äitiään.
” Lokakuussa vietetään kansainvälistä Roosa nauha – kampanjaa, mutta AVONilla rintasyöpää vastaan taistellaan vuoden jokaisena päivänä. Joka kahdeksas nainen taistelee rintasyöpää vastaan elämänsä aikana ja Avon haluaa olla yritys joka toisella kädellä taistelee ryppyjä vastaan ja toisella rintasyöpää, kunnes rintasyöpä on voitettu kokonaan. Jokainen teistä saa olla ylpeä siitä että AVONin rintasyöpä kampanjan avulla olemme tukeneet miljoonia naisia ympäri maailmaa, heidän taistelussaan rintasyöpää vastaan. Samalla olemme myös onnistuneet löytämään uusia keinoja ehkäistä ja hoitaa rintasyöpää.
Rintasyöpäkuukauden kunniaksi AVON mahdollistaa jälleen lääkäreille Avon Global Breast Cancer Clinical Scholars ohjelman avulla, paikan kouluttaa ja kehittää itseään taistelussa rintasyöpää vastaan, Amerikan parhaimmissa sairaaloissa ja lääkärikeskuksissa. Koulutuksen jälkeen lääkärit palaavat kotiin ja jakavat opittuja tietoja ja taitoja omassa maassaan tukien naisia taistelussa rintasyöpää vastaan. Nyt järjestettävä koulutus on vuorossaan jo toinen, ja kansainvälisen kokoonpanon ansiosta tietoa saadaan jaettua globaalisti.
Monissa maissa AVON työskentelee tiiviisti oman stipendiaattinsa kanssa. AVON Filippiinit tukee omaa lääkäriään hänen pyrkimyksissään ohjata potilaita omassa sairaalassaan. Brasiliassa tuetaan uuden osaston  rakentamisessa jonka tarkoituksena on parantaa diagnoosiaikaa, eli löytää rintasyöpä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kroatiassa taas käydään stipendiaatin kanssa keskusteluja joiden tavoitteena on luoda oma rintasyöpäkeskus.
Lokakuussa tuetaan taistelua rintasyöpää vastaan myös erityisillä AVON kävelyillä lähes 20 kaupungissa. Sao Paulosta Varsovaan ja Manilasta Johannesburgiin, naiset kävelevät, tukevat ja kannustavat toisiaan. Jos lähelläsi järjestetään rintasyöpätapahtuma niin ota osaa, koska mitä useampi osallistuu, sitä useampi selviytyy. Itse kävelen ylpeänä New Yorkissa järjestettävässä AVON kävelyssä, kunnia kapteenina AVON Tiimissä, ja samalla kunnioitan äitiäni joka voitti taistelun rintasyöpää vastaan.” – Sheri McCoy, CEO, Avon Products, Inc


AVONin kampanja rintasyöpää vastaan aloitettiin Isossa-Britanniassa 1992, ja vuodesta 2008 on Suomessa kerätyt varat lahjoitettu Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon, kotimaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Maailmanlaajuisesti tukea tutkimukseen ja valistukseen on lahjoitettu 585 miljoonan dollarin edestä, yli 50 maassa ja Suomessa neljän vuoden aikana olemme lahjoittaneet yli 300 000 euroa. Avon lahjoitti 8.2.2011 Helsingin Pörssitalolla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ennätyksellisen summan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastolle: 212 803 euroa. Avonin Suomessa vuonna 2010 keräämä lahjoitus oli sen vuoden suurin yksittäinen yrityslahjoitus ja myös kaikkien aikojen suurin yksittäinen kampanjaan tehty lahjoitus! Shekin luovutti Avonin Baltian & Suomen alueen kaupallinen johtaja Romulus Sirbu ja sen vastaanotti Syöpäsäätiön pääsihteeri Harri Vertio.
Roosa nauha - rahastosta kertynein varoin tuetaan rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös syöpäneuvontaa. Syöpäjärjestöjen Neuvontapalvelussa kysymyksiin vastaavat syöpään erikoistuneet terveyden- ja sairaanhoitajat. Neuvontapalvelussa voi asioida anonyymisti. Palvelu on valtakunnallinen ja maksuton.
Puhelinneuvonta: 0800 19414 
Sähköposti: neuvonta@cancer.fi
Online chat: neuvontahoitaja.fi

Enemmän tietoa rintasyöpäkampanjan tuotteista löydät täältä.

Avon & Nice Run

Vuonna 2013 AVON Foundation for Women teki Suomessa
yhteistyötä NICE RUN -kuntotapahtuman kanssa. Kiertue alkoi
kesäkuun alussa ja tapahtumia järjestettiin yhteensä yhdeksällä
paikkakunnalla. Reitin pituus oli noin viisi kilometriä.
Ensimmäinen Nice Run -tapahtuma järjestettiin vuonna 2005
Espoossa ja se on kasvanut siitä lähtien nopeasti. Lue lisää
tapahtumasta ja osallistumismahdollisuuksista täältä.

Nice Run lahjoittaa euron jokaista osallistujaa kohtaan Roosa nauha – kampanjaan. Avonin kauneuskonsultit olivat mukana tapahtumissa myymässä Avonin Rintasyöpäkampanjan ja Kampanjan kotiväkivaltaa vastaan tuotteita. Tuotteiden myynnistä saamamme tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Avonin yhteistyökumppaneille: Suomen Syöpäsäätiön Roosa nauha – kampanjalle ja Naisten Linjalle.

Avon & Roosa nauha -kävely

Vuosittain järjestetty kävely rintasyöpää vastaan on tärkeä osa Avonin maailmanlaajuista rintasyöpäkampanjaa. Suomen ensimmäinen Avon & Roosa nauha -kävely kotimaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi järjestettiin vuonna 2007 Helsingissä – osanottajia oli noin 350. Vuonna 2008 kävelylle osallistui yli 700 kävelijää, ja vuonna 2009 ensimmäisestä syysmyrskystä huolimatta kävelyllä oli yli 600 osallistujaa! Kävelyn tarkoituksena on lisätä Avonin rintasyöpäkampanjan sekä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan tunnettavuutta Suomessa ja muistuttaa ihmisiä siitä, että rintasyöpä koskettaa meitä kaikkia eikä ainoastaan siihen sairastuneita.

Vuoden 2012 Avon & Roosa nauha – kävely. Löydät lisätietoja täältä
Vuoden 2011 Avon & Roosa nauha – kävely. Löydät lisätietoja täältä.
Vuoden 2010 Avon & Roosa nauha – kävely. Löydät lisätietoja täältä.
Vuoden 2009 Avon & Roosa nauha – kävely. Löydät lisätietoja täältä.

 

Vuonna 2014 Avon tukee naisia taistelussa rintasyöpää ja kotiväkivaltaa vastaan voimakkaammin kuin koskaan. Tule mukaan ja anna oma tukesi tärkeiden asioiden puolesta.
Vuoden 2014 tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin.