|     |   Kirjaudu konsulttisivuille

Monokini 2.0 Kuva:Pinja Valja / Tärähtäneet ämmät

Avon mukana Monokini 2.0 tapahtumassa

Avon Cosmetics Finland Oy on mukana tukemassa Monokini 2.0 projektia hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä lauantaina 29.8.2015.

Monokini 2.0 on Tärähtäneiden ämmien (taiteilijat Katriina Haikala ja Vilma Metteri) projekti, jossa suomalaiset muotisuunnittelijat suunnittelivat Haute Couture uima-asut yksirintaisille syöpää sairastaneille naisille.
Viime kesänä Monokini 2.0 –uimapuvut olivat esille Suomen Valokuvataiteen museossa. Nyt uimapuvut ovat ensi kertaa nähtävillä livenä Yrjönkadun uimahallissa järjestettävässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen ja näytöksiä on kaksi: klo 13:00 ja 18:00.


 

AVON & NICE RUN

Avon on jälleen mukana juoksemassa rintasyöpää vastaan! Olemme mukana tänä vuonna järjestettävässä NICE RUN –juoksutapahtumassa myymässä hyväntekeväisyyskampanjamme tuotteita. Kiertue alkaa kesäkuun alussa ja tapahtumia järjestetään yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla. Reitin pituus on noin viisi kilometriä. Ensimmäinen Nice Run -tapahtuma järjestettiin vuonna 2005 Espoossa ja se on kasvanut siitä lähtien nopeasti.
Lue lisää tapahtumasta ja osallistumismahdollisuuksista täältä.

Avonin kauneuskonsultit ovat mukana tapahtumissa myymässä Avonin hyväntekeväisyystuotteita. Tuotteiden myynnistä saatu tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan kotimaisiin rintasyöpäkampanjan hyväntekeväisyyskohteisiin ja Naisten Linja Suomessa ry:lle.

Vuonna 2015 Avon tukee naisia taistelussa rintasyöpää ja kotiväkivaltaa vastaan voimakkaammin kuin koskaan. Tule mukaan tukemaan näitä tärkeitä asioita.Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausi

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausi ja Avon on jälleen mukana tukemassa naisten taistelua rintasyöpää vastaan. Toimitusjohtajamme Sheri McCoy on muiden Avon:laisten kanssa tukemassa arvokasta työtä, ja osallistuu New Yorkissa järjestettävään kävelyyn kunnioittaen samalla rintasyöpätaistelun voittanutta äitiään.

”Lokakuussa vietetään kansainvälistä rintasyöpäkuukautta, mutta AVONilla rintasyöpää vastaan taistellaan vuoden jokaisena päivänä. Joka kahdeksas nainen taistelee rintasyöpää vastaan elämänsä aikana ja Avon haluaa olla yritys joka toisella kädellä taistelee ryppyjä vastaan ja toisella rintasyöpää, kunnes rintasyöpä on voitettu kokonaan.
Jokainen teistä saa olla ylpeä siitä että AVONin rintasyöpä kampanjan avulla olemme tukeneet miljoonia naisia ympäri maailmaa, heidän taistelussaan rintasyöpää vastaan. Samalla olemme myös onnistuneet löytämään uusia keinoja ehkäistä ja hoitaa rintasyöpää.
Rintasyöpäkuukauden kunniaksi AVON mahdollistaa jälleen lääkäreille Avon Global Breast Cancer Clinical Scholars ohjelman avulla, paikan kouluttaa ja kehittää itseään taistelussa rintasyöpää vastaan, Amerikan parhaimmissa sairaaloissa ja lääkärikeskuksissa. Koulutuksen jälkeen lääkärit palaavat kotiin ja jakavat opittuja tietoja ja taitoja omassa maassaan tukien naisia taistelussa rintasyöpää vastaan. Nyt järjestettävä koulutus on vuorossaan jo toinen, ja kansainvälisen kokoonpanon ansiosta tietoa saadaan jaettua globaalisti.
Monissa maissa AVON työskentelee tiiviisti oman stipendiaattinsa kanssa. AVON Filippiinit tukee omaa lääkäriään hänen pyrkimyksissään ohjata potilaita omassa sairaalassaan. Brasiliassa tuetaan uuden osaston rakentamisessa jonka tarkoituksena on parantaa diagnoosiaikaa, eli löytää rintasyöpä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kroatiassa taas käydään stipendiaatin kanssa keskusteluja joiden tavoitteena on luoda oma rintasyöpäkeskus.
Lokakuussa tuetaan taistelua rintasyöpää vastaan myös erityisillä AVON kävelyillä lähes 20 kaupungissa. Sao Paulosta Varsovaan ja Manilasta Johannesburgiin, naiset kävelevät, tukevat ja kannustavat toisiaan. Jos lähelläsi järjestetään rintasyöpätapahtuma niin ota osaa, koska mitä useampi osallistuu, sitä useampi selviytyy. Itse kävelen ylpeänä New Yorkissa järjestettävässä AVON kävelyssä, kunnia kapteenina AVON Tiimissä, ja samalla kunnioitan äitiäni joka voitti taistelun rintasyöpää vastaan.”

– Sheri McCoy, CEO, Avon Products, Inc


 

RINTASYÖPÄÄ VASTAAN


Rintasyövän vastainen taistelu on lähellä sydäntämme.

Avonin maailmanlaajuinen kampanja rintasyöpää vastaan aloitettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1992 ja olemme siitä lähtien väsymättömästi taistelleet ennaltaehkäistäksemme, hoitaaksemme ja lopulta kitkeäksemme rintasyövän kokonaan. Avon on yksi suurimmista rintasyövän vastaisen taistelun yritystukijoista. Avonin rintasyöpäkampanjan kautta tuetaan tiedon lisäämistä, koulutusta, seulontoja, diagnoosin saamista, hoitoon pääsyä, tukipalveluita sekä tieteellistä tutkimusta. Suomessa Avon on lahjoittanut rintasyöpäkampanjan tuotteista saadun tuoton lyhentämättömänä kotimaisen rintasyöpätutkimuksen tukemiseen ja tukiyhdistysten toimintaan jo vuodesta 2008.